Координаційна зустріч і стажування учасників проекту Еразмус+ у Каунасі

На початку березня в університеті Вітовта Великого литовського міста Каунас відбулися остання координаційна зустріч та стажування учасників міжнародного проекту «Гендерні Студії: крок до демократії та миру у сусідніх до ЄС країнах з різними традиціями» за програмою Європейського Союзу Еразмус+. Зібралися представники всіх університетів, які беруть участь у проекті – трьох українських, двох – з Марокко, ще двох – з Тунісу, а також університетів-учасників з країн Європейського Союзу – Литви, Греції та Угорщини.

Наш університет представляли двоє викладачів Інституту точних наук і економіки – координатор проекту доцент Тетяна Лісова та директор інституту Юрій Ковальчук.

Під час зустрічі, зокрема, розглядалися результати виконання партнерами завдань пректу, а також звіти лідерів спільних “робочих пакетів”. Наш університет відповідає в проекті за пакет “Електронні ресурси”, Під час звітного періоду в рамках завдань цього пакету нами були проаналізовані та оцінені створені партнерами онлайн-курси для магістерських програм за тематикою гендерних студій, з використанням спеціально створеного для цього електронного засобу оцінювання. На зустрічі в Каунасі наші оцінки та оцінки європейських партнерів були обговорені і лягли в основу для прийняття рішень щодо подальшого вдосконалення змісту онлайн-курсів та їх технологічної якості.

Інформацію про проект GeSt та результати його діяльності можна знайти на сайті проекту,  а також у мережах Facebook та LinkedIn.